perjantai 5. tammikuuta 2018

I´m gonna let it shine!

Kuva: Pixabay


Kaikki on niin suhteellista. Oman elämän suuretkin murheet näyttävät pieniltä, kun avaa silmänsä. Kun katselee maailmaa, vastaantulijoita ja kanssaihmisiä ilman omia suodattimia, näkee enemmän. Näkee ihmisiä, erilaisia Luojan luomuksia. Kaikki samalla viivalla. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, koska omana itsenämme me jokainen kukimme parhaiten!

Jokaisessa meissä on valtavan paljon hyvää. Kun sen hyvän antaa tulla esiin, voi kokea ihmeellistä lämpöä sisimmässään. Kun hymyilee vastaantulijoille, saa aurinkoisia katseita takaisin - tai noh, täällä Pohjanmaalla saa ehkä enemmän kysyviä katseita. Siltikin, kannattaa hymyillä! Kun juttelee itselleen mukavia asioita, useampi kuljettu askel on kevyempi. Lapsellista, mutta totta. Itse koettua. Kokeile sinäkin!

Olen tehnyt yhden uudenvuoden lupauksen. Annan valoni loistaa! Anna sinäkin.

Nämä ajatukset syntyivät, kun kuulin tämän ihanan laulun. Valitettavasti en löydä sitä ilman linkissä mukana näkyvää videota, joka vähän sekoittaa ainakin omia ajatuksiani. Hyvään suuntaan, mutta siltikin - pelkkä laulu ja juuri tämä tulkinta, on itsessään valtavan kaunis. Kuuntele vaikka silmät kiinni... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti